Aktualno

Vabilo na 6. MPIK Zajtrk

16.02.2017
Vabimo vas, da se nam pridružite na MPIK Zajtrku, ki bo v torek, 28. februarja 2017, ob 9. uri v MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19 (skupni prostor v 4. nadstropju).
Preberi več  

Javni razpis za ugodna razvojna posojila začetnim podjetniškim projektom na problemskih območjih v Republiki Sloveniji

03.02.2017
Slovenski regionalno razvojni sklad (v nadaljevanju: Sklad) je v Uradnem listu Republike Slovenija št. 5 z dne 3. 2. 2017 objavil Javni razpis za ugodna razvojna posojila začetnim podjetniškim projektom na problemskih območjih v Republiki Sloveniji (razpisano 10,0 mio posojil). Razpis je namenjen gospodarskim družbam, s.p.-jem ter zadrugam, ne glede na velikost prijavitelja, ki na problemskem območju opravljajo gospodarsko dejavnost in projekt.
Preberi več  

Javni razpis za ugodna posojila podjetniškim projektom in projektom na področju obdelave in predelave lesa v letu 2017

03.02.2017
Slovenski regionalno razvojni sklad (v nadaljevanju: Sklad) je v Uradnem listu Republike Slovenija št. 5 z dne 3. 2. 2017 objavil Javni razpis za ugodna posojila podjetniškim projektom in projektom na področju obdelave in predelave lesa (razpisano 5,0 mio posojil). Razpis je namenjen gospodarskim družbam, s.p.-jem ter zadrugam, ne glede na velikost prijavitelja, s podjetniškimi projekti ali projekti na področju lesarstva v Republiki Sloveniji.
Preberi več  

Javno povabilo za vpis v Bazo podjetniških svetovalcev in mentorjev Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK)

05.12.2016
RRA Koroška objavlja Javno povabilo za vpis v Bazo podjetniških svetovalcev in mentorjev Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK).
Preberi več  

Javni razpis za izbor operacij "Podpora strateškim razvojno inovacijskim partnerstvom (SRIP) na prioritetnih področjih pametne specializacije"

17.10.2016
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je v petek, 14. 10. 2016, v Uradnem listu RS, Št. 64, objavilo Javni razpis za izbor operacij »Podpora strateškim razvojno inovacijskim partnerstvom (SRIP) na prioritetnih področjih pametne specializacije«.
Preberi več  
Vse novice