Projekt: SIO RRA Koroška 2020-22 (Izvedba podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2020-22)
Namen projekta: Izvajanje brezplačnih podjetniških podpornih storitev v okviru subjektov inovativnega okolja (SIO), s čimer bo oblikovana uravnotežena programska podpora za zagon, rast in razvoj podjetij.
Financiranje: Aktivnosti v okviru projekta "SIO RRA Koroška 2020-22" sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Aktualno

MPIK delavnici »Produktna fotografija s Tomom Jeseničnikom« presegli vsa pričakovanja

28.09.2020
Tokratni MPIK delavnici, ki sta postregli z izredno uporabno in aktualno tematiko, ter bili za piko na i izvedeni še s strani vrhunskega koroškega fotografa Toma Jeseničnika, sta resnično presegli vsa pričakovanja udeležencev. Med njimi so bili v glavnini mladi podjetniki, ki so na zelo praktičen način pridobili profesionalno znanje o fotografiranju svojih produktov za namene kasnejšega trženja in prodaje.
Preberi več  

Šola za vlagatelje (MPIK Slovenj Gradec, 14. 10. 2020)

18.09.2020
Cilj šole je približati vlaganje v startupe večjemu številu zainteresiranih vlagateljev. Če vas startupi zanimajo, imate željo, da bi pomagali novim generacijam podjetnikov, hkrati pa imate na voljo nekaj kapitala, ki ga želite plasirati v tvegane naložbe, potem je ta šola odličen prvi korak.
Preberi več  

5. MPIK Natečaj za najboljše poslovne ideje

17.09.2020
S prijavo na MPIK Natečaj se ti odpira možnost, da dobiš celovito podporo pri uspešni realizaciji poslovne ideje ter osvojiš zelo bogate praktične nagrade v vrednosti več kot 18.000 €!
Preberi več  

MPIK Delavnici, 16. in 23. 9. 2020: Produktna fotografija s Tomom Jeseničnikom

31.08.2020
O teoretičnih in praktičnih vidikih produktne fotografije ter njenem pomenu za uspešno trženje in prodajo na tokratnih MPIK Delavnicah z vrhunskim koroškim fotografom Tomom Jeseničnikom.
Preberi več  

MPIK Podjetniška šola 2020

14.08.2020
Imaš podjetniško idejo ali novoustanovljeno podjetje? Pridruži se nam! Skozi udeležbo na 8 delavnicah boš pridobil/a celovito znanje o tem, kako tvojo idejo uresničiti v praksi.
Preberi več  
Vse novice