Operacija: Izvedba podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2016 in 2017 (SIO-RRA Koroška-2016-17) 
Namen izvajanja operacije: preko subjektov inovativnega okolja (SIO) vzpostaviti standardizirano, geografsko in programsko uravnoteženo podporo zagonu, razvoju in rasti inovativnih podjetij s potencialom hitre rasti.
Cilj izvajanja operacije: spodbuditi zagon, rast in razvoj inovativnih podjetij s potencialom hitre rasti. Povečati njihovo inovacijsko aktivnost, mednarodno konkurenčnost in internacionalizacijo.
Financiranje: Naložbo sofinancirata EU iz Evropskega sklada za regionalni razvoj in Republika Slovenija.

Spletni portal EU Skladi: http://www.eu-skladi.si/

Aktualno

8. MPIK Zajtrk v Dravogradu

21.04.2017
V četrtek, 20. aprila 2017 smo gostili MPIK Zajtrk v Dravogradu. Tokratna osrednja tema je bila Učinkovita predstavitev poslovne ideje (»pitch«) – ključ do kupcev in investitorjev.
Preberi več  

Znani so zmagovalci 2. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo!

21.04.2017
RRA Koroška, je v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) organizirala 2. MPIK natečaj za najboljšo poslovno idejo in sicer z namenom, da identificiramo nove poslovne ideje, ki imajo potencial, da se ob pomoči podjetniških podpornih institucij ter MPIK svetovalcev in mentorjev razvijejo v uspešna podjetja.
Preberi več  

7. MPIK Zajtrk v Radljah ob Dravi

07.04.2017
V četrtek , 6. aprila 2017 smo bili na 7. MPIK Zajtrku v Radljah ob Dravi.
Preberi več  

Javno povabilo k oddaji vlog za izbor ponudnika za ureditev in vodenje okrepčevalnice ter vključitev v MPIK Slovenj Gradec

30.03.2017
RRA Koroška, Regionalna razvojna agencija za Koroško, d.o.o., v sodelovanju z Mestno občino Slovenj Gradec, objavlja Javno povabilo k oddaji vlog za izbor ponudnika za ureditev in vodenje okrepčevalnice ter vključitev v MPIK Slovenj Gradec.
Preberi več  

MPIK Zajtrk, 6.4.2017: Sodobni marketing in spletni nastop

24.03.2017
Tema tokratnega MPIK Zajtrka bo absolutno aktualna in koristna za vsa podjetja: Sodobni marketing in spletni nastop.
Preberi več  
Vse novice