Projekt: SIO RRA Koroška 2020-22 (Izvedba podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2020-22)
Namen projekta: Izvajanje brezplačnih podjetniških podpornih storitev v okviru subjektov inovativnega okolja (SIO), s čimer bo oblikovana uravnotežena programska podpora za zagon, rast in razvoj podjetij.
Financiranje: Aktivnosti v okviru projekta "SIO RRA Koroška 2020-22" sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Aktualno

6. MPIK Natečaj za najboljše poslovne ideje

09.09.2021
S prijavo na MPIK Natečaj se ti odpira možnost, da dobiš celovito podporo pri uspešni realizaciji poslovne ideje ter osvojiš zelo bogate praktične nagrade v vrednosti več kot 18.000 €!
Preberi več  

Jesenski rok za razpis SK75 je zunaj!

08.09.2021
Inovativna mlada podjetja, ki želite pospešiti svojo prodajo in se širiti na nove trge, ta razpis je namenjen prav vam.
Preberi več  

MPIK Podjetniška šola 2021

12.08.2021
Imaš podjetniško idejo ali novoustanovljeno podjetje? Pridruži se nam! Skozi udeležbo na 8 delavnicah boš pridobil/a celovito znanje o tem, kako idejo uresničiti v praksi.
Preberi več  

Vabljeni na predstavitev dveh aktualnih javnih razpisov, namenjenih podjetnikom

10.08.2021
Slovenski regionalno razvojni sklad vabi na predstavitev dveh aktualnih javnih razpisov, namenjenih podjetnikom: Javni razpis za dodeljevanje razvojnih posojil na obmejnih problemskih območjih in Javni razpis za dodeljevanje likvidnostnih posojil na obmejnih problemskih območjih.
Preberi več  

Posnetek MPIK Webinarja »Podjetništvo je strast!«

23.06.2021
MPIK Webinar »Podjetništvo je strast« je dal zagon in motivacijo ter vse ki stopajo po podjetniški poti, ali pa se bodo nanjo šele podali, opremil s koristnimi napotki za uspešno podjetniško zgodbo.
Preberi več  
Vse novice