Projekt: SIO RRA Koroška 2018-19 (Izvedba podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Sloveniji v letih 2018 in 2019)
Namen projekta: izvajanje brezplačnih storitev za ciljne skupine v okviru subjektov inovativnega okolja (SIO), s čimer bo oblikovana uravnotežena programska podpora za zagon, rast in razvoj podjetij.
Financiranje: Projekt SIO RRA Koroška 2018-19 delno financirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru Prednostne naložbe: 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.

Aktualno

Izvajanje projekta SIO RRA Koroška 2018-19

21.03.2018
Izvajanje brezplačnih podjetniških podpornih storitev za potencialne podjetnike ter nova in obstoječa podjetja.
Preberi več  

MPIK delavnica: Varstvo osebnih podatkov v skladu z novo uredbo GDPR

21.03.2018
Varstvo osebnih podatkov je v letu 2018 eden izmed pomembnejših projektov, ki jih boste morali izvesti. Konec maja 2018 mora namreč biti vaše poslovanje usklajeno s Splošno uredbo o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov (GDPR).
Preberi več  

TOP 5 razlogov za prijavo na PODIM Challenge

19.03.2018
Startupi, samo še 5 dni časa imate, da si zagotovite svojo startup vstopnico za konferenco PODIM in se uvrstite v PODIM Challenge! ZADNJI DAN ZA PRIJAVO JE 23. MAREC!
Preberi več  

Vabilo podjetjem za vstop v nabavno verigo enega izmed vodilnih avtomobilskih koncernov

16.01.2018
SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z znanim proizvajalcem luksuznih vozil vabi zainteresirana slovenska podjetja iz avtomobilskega sektorja k posredovanju interesa za vstop v nabavno verigo koncerna.
Preberi več  
Vse novice