Show menu

Aktualno

30. 3. 2017

Javno povabilo k oddaji vlog za izbor ponudnika za ureditev in vodenje okrepčevalnice ter vključitev v MPIK Slovenj Gradec

RRA Koroška, Regionalna razvojna agencija za Koroško, d.o.o., v sodelovanju z Mestno občino Slovenj Gradec, objavlja Javno povabilo k oddaji vlog za izbor ponudnika za ureditev in vodenje okrepčevalnice ter vključitev v MPIK Slovenj Gradec.
Preberi več
24. 3. 2017

MPIK Zajtrk, 6.4.2017: Sodobni marketing in spletni nastop

Tema tokratnega MPIK Zajtrka bo absolutno aktualna in koristna za vsa podjetja: Sodobni marketing in spletni nastop.
Preberi več
9. 3. 2017

2. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo

V okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK), organiziramo 2. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo.
Preberi več
6. 3. 2017

"Roadshow Slovenj Gradec" 16. marca ob 13:00 v MPIK Slovenj Gradec

Roadshow Slovenj Gradec je odlična priložnost za vse posameznike, ekipe, in podjetja z inovativnimi idejami in potencialom globalne rasti. Predstavili vam bomo možnosti za pridobitev denarnih sredstev za uspešen zagon in razvoj podjetja, zakaj sodelovati v tekmovanju Start:up Slovenija ter kje pridobiti potrebno znanje in izkušnje za hitrejši podjetniški razvoj.
Preberi več
2. 3. 2017

Začenja se deseti krog tekmovanja Start:up Slovenija in nov krog financiranja s P2, SK75 ter SK200 SPS!

V seriji devetih 'roadshow' dogodkov, ki bodo po vsej Sloveniji potekali od 9. do 17. marca, tokrat prvič tudi "Roadshow Slovenj Gradec" 16. marca ob 13:00 v MPIK Slovenj Gradec!
Preberi več
28. 2. 2017

6. MPIK Zajtrk

V torek zjutraj, 28. februarja, smo v MPIK Slovenj Gradec priredili že 6. MPIK Zajtrk.
Preberi več
3. 2. 2017

Javni razpis za ugodna razvojna posojila začetnim podjetniškim projektom na problemskih območjih v Republiki Sloveniji

Slovenski regionalno razvojni sklad (v nadaljevanju: Sklad) je v Uradnem listu Republike Slovenija št. 5 z dne 3. 2. 2017 objavil Javni razpis za ugodna razvojna posojila začetnim podjetniškim projektom na problemskih območjih v Republiki Sloveniji (razpisano 10,0 mio posojil). Razpis je namenjen gospodarskim družbam, s.p.-jem ter zadrugam, ne glede na velikost prijavitelja, ki na problemskem območju opravljajo gospodarsko dejavnost in projekt.
Preberi več
3. 2. 2017

Javni razpis za ugodna posojila podjetniškim projektom in projektom na področju obdelave in predelave lesa v letu 2017

Slovenski regionalno razvojni sklad (v nadaljevanju: Sklad) je v Uradnem listu Republike Slovenija št. 5 z dne 3. 2. 2017 objavil Javni razpis za ugodna posojila podjetniškim projektom in projektom na področju obdelave in predelave lesa (razpisano 5,0 mio posojil). Razpis je namenjen gospodarskim družbam, s.p.-jem ter zadrugam, ne glede na velikost prijavitelja, s podjetniškimi projekti ali projekti na področju lesarstva v Republiki Sloveniji.
Preberi več
5. 12. 2016

Javno povabilo za vpis v Bazo podjetniških svetovalcev in mentorjev Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK)

RRA Koroška objavlja Javno povabilo za vpis v Bazo podjetniških svetovalcev in mentorjev Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK).
Preberi več
17. 10. 2016

Javni razpis za izbor operacij "Podpora strateškim razvojno inovacijskim partnerstvom (SRIP) na prioritetnih področjih pametne specializacije"

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je v petek, 14. 10. 2016, v Uradnem listu RS, Št. 64, objavilo Javni razpis za izbor operacij »Podpora strateškim razvojno inovacijskim partnerstvom (SRIP) na prioritetnih področjih pametne specializacije«.
Preberi več