Show menu

Aktualno

26. 5. 2020

Sklop MPIK Delavnic, junij 2020: S 3D modeliranjem in 3D tiskanjem od ideje do končnega izdelka

Prototipiranje in proizvodnja s pomočjo 3D tiskanja je hiter, relativno enostaven, predvsem pa stroškovno učinkovit način za spreminjanje idej v izdelke. Tehnologija je zanimiva tako za potencialne podjetnike kot podjetja, vse bolj pa prehaja tudi na področje domače uporabe. Po sklopu 4-ih delavnic boste bogatejši za mnoga znanja in izkušnje, ki jih boste lahko s pridom uporabili v praksi!
Preberi več
22. 5. 2020

Posnetek MPIK Webinarja, 21. 5. 2020: Moderna pisarna v oblaku - osnova za učinkovito delo in sodelovanje na daljavo

Na tokratnem webinarju smo se sprehodili preko aplikacij moderne pisarne v oblaku Microsoft 365, ki omogočajo učinkovito sodelovanje, komuniciranje in urejanje dokumentov na daljavo. V ogled vam ponujamo tudi posnetek webinarja.
Preberi več
21. 5. 2020

Na sedežu MPIK od 21. 5. 2020 spet možna tudi osebna svetovanja

V Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška so po predhodni najavi spet možna tudi osebna svetovanja.
Preberi več
19. 5. 2020

Član MPIK Mouzen d.o.o. med 5 finalisti za nagrado Slovenski start:up leta 2020!

Zmagovalec bo razglašen na zaključni prireditvi v petek, 22. maja, ki jo bo mogoče spremljati tudi na Facebook profilu Start:up Slovenija.
Preberi več
11. 5. 2020

MPIK Webinar, 21.5.2020: Moderna pisarna v oblaku - osnova za učinkovito delo in sodelovanje na daljavo

Kako učinkovito sodelovati, komunicirati in urejati dokumente, čeprav ne sedimo za isto mizo? O tem na tokratnem webinarju, na katerem se bomo sprehodili preko aplikacij moderne pisarne v oblaku.
Preberi več
10. 5. 2020

Koroško podjetje TROIA je slovenski startup leta v okviru InnoEnergyjevega izziva PowerUp!

Podjetje TROIA, član Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška, je zmagovalec slovenskega finala tekmovanja v okviru InnoEnergyjevega izziva PowerUp!. Ekipa je bila izbrana za slovenski startup leta in bo našo državo predstavljala tudi na mednarodnem velikem finalu.
Preberi več
8. 5. 2020

Posnetek MPIK Webinarja, 7.5.2020: Google My Business profil in oglaševanje z Google Ads

7. 5. 2020 smo v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška (MPIK) izvedli prvi on-line podjetniški dogodek v živo - webinar na temo Google My Business (GMB) profil in oglaševanje z Google Ads. Preverite, kaj smo se novega naučili, in si poglejte posnetek!
Preberi več
8. 5. 2020

Podim DX

Podim je najvplivnejši startup & tehnološki dogodek v Srednji in Vzhodni Evropi, ki povezuje inovacije s poslovnimi priložnostmi in kapitalom ter znanjem. Združuje startupe & scaleupe, investitorje, predstavnike korporacij, izkušene mentorje in druge deležnike startup ekosistema.
Preberi več
22. 4. 2020

MPIK Webinar, 7.5.2020: Google My Business profil in oglaševanje z Google Ads

Času drastično spremenjenih razmer za poslovanje se moramo prilagoditi. Eden izmed načinov je tudi okrepitev digitalne prisotnosti in prepoznavnosti podjetja. Na brezplačnem webinarju bomo spoznavali 2 orodji, ki nam lahko pri tem pomagata: Google My Business (GMB) in Google Ads.
Preberi več
23. 3. 2020

INFORMACIJE ZA PODJETNIKE V ČASU EPIDEMIJE KORONAVIRUSA COVID-19

Na povezavi objavljamo aktualne informacije za pomoč podjetnikom pri poslovanju v času epidemije Koronavirusa COVID-19.
Preberi več