Show menu

Aktualno

14. 3. 2016

Vabilo na predstavitev razpisa za manjše začetne naložbe in razpisa kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja

Vabimo vas, da se nam pridružite na predstavitvi razpisa za manjše začetne naložbe in razpisa kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja, v četrtek 17. 3. 2016 ob 10. uri, v prostorih MPIK Radlje, Mariborska cesta 30a, 2360 Radlje ob Dravi. Prosimo, da se zaradi zagotovitve ustreznega prostora prijavite na brezplačno delavnico na e-naslov: finance@rra-koroska.si. Predstavitev organizira RRA Koroška d.o.o.
Preberi več
11. 3. 2016

Drugi javni razpis za sofinanciranje manjših začetnih naložb v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico

Mariborska razvojna agencija je v sodelovanju z RRA Koroška danes v Uradnem listu RS št, 19/2016 in na svoji spletni strani objavila Drugi javni razpis za sofinanciranje manjših začetnih naložb v okviru Programa spodbujanja konkurenčnosti Maribora s širšo okolico. Na voljo je 1.360.000,00 EUR nepovratnih sredstev. Podjetja se na razpis lahko prijavijo do 30. aprila 2016.
Preberi več
11. 3. 2016

Drugi javni razpis kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme v Koroški regiji

RRA Koroška je v sodelovanju s Slovenskim regionalno razvojnim skladom v Uradnem listu št 19/2016 in na svoji spletni strani objavila Drugi javni razpis kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme v Koroški regiji. Z objavo tega razpisa je zaprla trenutno veljavni Javni razpis kreditov in garancij za mikro, mala in srednja podjetja v okviru Regijske garancijske sheme v Koroški regiji.
Preberi več
4. 3. 2016

Javni razpis za dodelitev finančnih sredstev za spodbujanje samozaposlovanja v Mestni občini Slovenj Gradec v letu 2016

Objavljeno: Uradni list RS, Št. 18, Datum: 4. 3. 2016, Stran: 494 Predmet razpisa: Predmet javnega razpisa je dodelitev nepovratnih finančnih sredstev za pospeševanje in spodbujanje samozaposlovanja in razvoja podjetništva v Mestni občini Slovenj Gradec.
Preberi več
18. 2. 2016

Razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj in diplom inovacijam v Koroški regiji za leto 2016

Gospodarska zbornica Slovenije, Območna zbornica Koroška v partnerstvu z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter s SPIRIT, Javno agencijo, nadaljuje s projektom Podelitve priznanj in diplom inovacijam v regiji.
Preberi več
17. 2. 2016

Javni razpis P1 plus 2016 - Garancije Sklada za bančne kredite s subvencijo obrestne mere

Razpis je namenjen hitrejšemu, lažjemu in cenejšemu pridobivanju bančnih kreditov za podjetja.
Preberi več
5. 2. 2016

4. MPIK Zajtrk

V četrtek zjutraj, 4. februarja 2016, je v MPIK Slovenj Gradec, potekalo druženje inkubirancev t.i. MPIK Zajtrk.
Preberi več
3. 2. 2016

Objavljeni 3 razpisi za podjetnike, podjetja in raziskovalne organizacije

Razpisi nudijo mikrokredite in subvencije, namenjeni so različnim skupinam prijaviteljev.
Preberi več
22. 1. 2016

MPIK Mladi asi z Ustvarjalnikom

Letošnji izobraževalni program MPIK Mladi asi izvajamo z Ustvarjalnikom - pospeševalnikom mladinskega podjetništva oz. podjetniškim peskovnikom.
Preberi več
14. 1. 2016

Odprte so prijave na vseslovensko podjetniško tekmovanje POPRI

Odprte so prijave na vseslovensko podjetniško tekmovanje POPRI v organizaciji Primorskega tehnološkega parka. Do 15. marca 2016 lahko tekmovalci v treh kategorijah prijavijo svojo podjetniško idejo, obrazloženo v predlogi, ki sledi modernim pristopom podjetništva. Prijava je enostavna, udeležba na tekmovanju prinese znanje in izkušnjo, ki bo udeležencem spremenila pogled na svet.
Preberi več