Show menu

Posnetek MPIK Webinarja »Podjetništvo je strast!«

23. 6. 2021

Urša Žorž, podjetnica z dušo in srcem, je na zelo dinamičen način predstavila tako dobre kot slabe plati podjetništva, ter kakšne so lastnosti dobrega podjetnika. Dokazala je, da je za uspešno podjetniško zgodbo potrebna dobra ideja, dober tim, sredstva, znanje ter ostale »začimbe«. Med njimi pa je ključna »strast« do tega kar počneš, inovativnost, vztrajnost, sposobnost povezovanja in odločanja. Če gledamo na neuspeh le kot na del uspeha, je lahko tudi ta faza lažje prebrodljiva.

V zaključnem delu dogodka je Jure Knez, vodja Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška, udeležencem predstavil, kako jim lahko pri uresničitvi poslovne ideje pomaga sodelovanje na 6. MPIK Natečaju za najboljše poslovne ideje. Več o natečaju, ki je odprt do 30. 9. 2021 in prijavnico najdete tukaj.

Tokratni webinar je bil pravi podjetniški navdih za vse udeležence, saj je bilo resnično čutiti pozitivno energijo in žar s katerim nas je predavateljica in tudi mentorica v našem SIO programu, dobesedno s strastjo popeljala v podjetništvo.

Hvala vsem za aktivno udeležbo in lepe počitnice!

Ekipa Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška.

Dogodek je potekal v okviru projekta "SIO RRA Koroška 2020-22", ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.


Posnetek MPIK webinarja »Podjetništvo je strast!«

Klikni za predvajanje webinarja