Show menu

Posnetek MPIK Webinarja »Kako uspeti na Kickstarterju«

2. 6. 2021

"Dobra zgodba, temeljita priprava, transparentna komunikacija in strast" so ključne sestavine uspešne Kickstarter kampanje.  

To in še veliko več nam je na včerajšnji zelo praktično zasnovani delavnici iz prve roke dokazal Žiga Berce, ki že ima za sabo zelo uspešno lastno kampanjo na Kickstarterju ter je tudi izjemen poznavalec ostalih platform za množična financiranja.

Več kot 20 udeležencev je na delavnici izvedelo kako dejansko poteka Kickstarter kampanja od začetka do konca. Med drugim kako sestaviti ekipo, pripraviti finančni načrt, kakšno vsebino je potrebno pripraviti, kako komunicirati. Pa seveda koliko vse to stane, primere dobrih in slabih praks. Ob koncu so lahko udeleženci dobili tudi konkretne nasvete za delo na svojih kampanjah.

Hvala vsem za prijetno druženje preko ekranov!

Ekipa Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška.

Dogodek je potekal v okviru projekta "SIO RRA Koroška 2020-22", ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.


Posnetek MPIK webinarja »Kako uspeti na Kickstarterju«

Klikni za predvajanje webinarja