Show menu

MPIK Webinar »Pravni ABC za spletne trgovine« ponudil koristne informacije lastnikom spletnih trgovin in tistim, ki bodo to šele postali

21. 4. 2021

Webinar je ponudil koristne informacije lastnikom spletnih trgovin in tistim, ki bodo to šele postali, da bodo zadostili vsem zakonskim obveznostim in se izognili neželenim sankcijam neupoštevanja predpisov.

Pravna svetovalka, Špela Mihelin iz podjetja Lemur Legal, je celovito predstavila številne zakonske obveznosti, ki jih upravljanje spletne trgovine nalaga lastnikom spletnih trgovin. Med drugim je pojasnila, katero pravno dokumentacijo je potrebno imeti objavljeno na spletni strani, kakšne pravice imajo potrošniki in vse o varstvu osebnih podatkov. Udeležence je seznanila tudi možnimi posledicami neupoštevanja predpisov, ter jim predstavila kopico praktičnih primerov, s katerimi se srečujemo v praksi in se lahko iz njih veliko naučimo.

Tokratni webinar je bil ponoven dokaz, da smo ponudili izredno uporabno in koristno vsebino, saj je v našo sredino pritegnil preko 40 udeležencev, ki so skozi ves webinar aktivno sodelovali z vrsto vprašanj, na katera so tekom predavanja tudi že dobili odgovore pravne strokovnjakinje.

Webinar je organizirala RRA Koroška kot vsebinski upravljavec Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK). Izveden je bil v okviru projekta "SIO RRA Koroška 2020-22", ki je sofinanciran s strani EU in MGRT.

Hvala vsem za udeležbo in že sedaj vabljeni tudi na naše prihodnje dogodke!

Ekipa Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška.