Show menu

MPIK Webinar "Z razpisom P2 do 54.000 € za zagon podjetja" potencialne prijavitelje opremil s koristnimi informacijami in napotki za uspešno prijavo

12. 2. 2021

Da je razpis Slovenskega podjetniškega sklada P2 res odlična priložnost za vsa mlada podjetja, ki razvijajo inovativne proizvode oz. storitve, s katerimi ciljajo na tuje trge, kaže že izjemno zanimanje in visoka udeležba na tokratnem dogodku.

Več kot 20 udeležencev je spoznalo, kako uspešno sodelovati na predselekciji Start:up Slovenija, ki je predizbor za razpis P2, kako se sploh lotiti razpisa P2 SPS (prijava na razpis, pogoji, podrobnosti, na katere je potrebno biti pozoren…). Za navdih smo se ozrli tudi po preteklih uspešnih P2 zgodbah koroških startupov. Udeleženci so dobili informacijo, ali je njihovo podjetje oz. poslovna ideja primerna za razpis in kako jim bo pri prijavi lahko pomagal Mrežni podjetniški inkubator Koroška.

Vse udeležencem hvala za aktivno udeležbo na dogodku.

Veselimo se že, da bomo skupaj spisali novo generacijo uspešnih koroških P2 zgodb!

Ekipa Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška.

Dogodek je potekal v okviru projekta "SIO RRA Koroška 2020-22", ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Posnetek MPIK webinarja "Z razpisom P2 do 54.000 € za zagon podjetja"

Klikni za predvajanje webinarja