Show menu

MPIK Webinar »Kako voditi ljudi od doma in v pisarni – odličen vzgled, da se da tudi preko spleta izpeljati zelo dinamično in praktično naravnano delavnico

14. 12. 2020

Priznan predavatelj, mednarodni poslovni trener in coach  Branko Žunec, je z nami delil poslanstvo vodje, nam zaupal formulo, kako s prilagojenimi pristopi novim časom in okoliščinam koordinirati in spremljati delo svojih zaposlenih. Kako uskladiti ekipo in organizirati delo od doma, da je le to najbolj učinkovito opravljeno.  Spoznali smo pravilo »3x10 minut« na dan za vodje, za krepitev fokusa motivacije in zavzetosti sodelavcev in še cel kup koristnih nasvetov in trikov uspešnega vodje.

Tudi sami udeleženci delavnice so lahko v manjših skupinah prediskutirali svoje ključne izzive vodenja, s katerimi se srečujejo v praksi in nanje dobili odgovor strokovnjaka iz prve roke.

Celoten dogodek je potekal v sproščenem duhu in z veliko pozitivne energije, tako s strani predavatelja kot proaktivnih udeležencev, ki so bili tudi po ocenah sodeč zelo zadovoljni tako z vsebino kot organizacijo dogodka.

Webinar je organizirala RRA Koroška kot vsebinski upravljavec Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK). Izveden je bil v okviru projekta "SIO RRA Koroška 2020-22", ki je sofinanciran s strani EU in MGRT.

Ekipa Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška.