Show menu

MPIK Webinar »Kreativni prodajni prijemi za startupe« navdušil in prinesel veliko uporabnega znanja

23. 11. 2020

Tokratni webinar na temo »Kreativni prodajni prijemi za startupe« je bil prepleten z uporabnimi triki in nasveti profesionalnega trenerja prodajnikov, g. Blaža Branca (Baltazar consulting in NewcompanyX).

Med drugim smo spoznali, kako samemu sebi priljubiti prodajo in se znebiti omejitvenih prepričanj. Kako v praksi pristopiti k prodaji, kako racionalno komunicirati in uspešno zaključiti prodajo. Tudi introverti, ki rajši ne bi prodajali, pa morajo, so spoznali kakšne tehnike se lahko poslužijo.

Webinar je bil obogaten z veliko praktičnimi primeri in začinjen s pravo mero teorije. Vse to je bila odlična kombinacija za več kot zadovoljne udeležence. Čeprav je potekal online, je prinesel veliko sproščene interakcije med izvajalcem in udeleženci. Tako spodbujene kot čisto spontane.

Delavnice je organizirala RRA Koroška kot vsebinski upravljavec Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK). Potekale so v prostorih MPIK v Slovenj Gradcu. Izvedene so bile v okviru projekta "SIO RRA Koroška 2020-22", ki je sofinanciran s strani EU in MGRT.

Ekipa Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška.