Show menu

Uspešno smo zaključili MPIK Podjetniško šolo 2020

30. 10. 2020

Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK) je tudi letos v mesecu septembru in oktobru izvedel zaključen sklop 8-mih izobraževalnih delavnic t.i. MPIK Podjetniško šolo.

13. udeležencev je skozi udeležbo pridobilo celovito podjetniško znanje kako razviti in uresničiti poslovno idejo v praksi. Spoznali so podjetniške vsebine, ki so ključne za uspešno podjetniško pot vsakega podjetnika začetnika.

V mesecu septembru so udeleženci na prvih dveh delavnicah spoznali kako oblikovati in razviti poslovno idejo ter donosen poslovni model. Sledil je sklop dveh delavnic na temo trženja in prodaje. Oktobrske delavnice so postregle z vsebino ABC računovodstva in financ v podjetju ter vsemi napotki za ustanovitev podjetja. Zadnji dve delavnici pa sta udeležence pripravili na dobro predstavitev ideje oz. produkta.

Delavnice je organizirala RRA Koroška kot vsebinski upravljavec Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK). Potekale so v prostorih MPIK v Slovenj Gradcu, zadnji dve pa zaradi upoštevanja zaščitnih ukrepov pri preprečevanju širjenja okužbe s Covid-19, spletno po platformi Zoom. Izvedene so bile v okviru projekta "SIO RRA Koroška 2020-22", ki je sofinanciran s strani EU in MGRT.

Zahvaljujemo se vsem predavateljem za odlično izvedbo in pa seveda udeležencem za aktivno sodelovanje in vztrajnost skozi sklop vseh 8-mih delavnic! Mi trdno verjamemo, da bo vso pridobljeno znanje koristno uporabljeno na njihovih najrazličnejših podjetniških poteh! Veliko poslovnega uspeha želimo vsem!

Ekipa Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška.