Show menu

Šola za vlagatelje (on-line, 14. 10. 2020)

18. 9. 2020
Vabljeni v Šolo za vlagatelje,

ki jo organiziramo izkušeni vlagatelji tveganega kapitala iz Kluba Poslovni angeli Slovenije & KIKštarterja v sodelovanju s SAŠA inkubatorjem, Katapultom in Mrežnim podjetniškim inkubatorjem Koroška.

Cilj šole je približati vlaganje tveganega kapitala (investiranje v startupe) večjemu številu zainteresiranih vlagateljev. Če vas startupi zanimajo, imate željo, da bi pomagali novim generacijam podjetnikov, hkrati pa imate na voljo nekaj kapitala, ki ga želite plasirati v tvegane naložbe, potem je ta šola odličen prvi korak. Spoznali boste, kako se tvegan kapital razlikuje od drugih vrst naložb, kako poiskati startup, na kaj moramo biti pozorni pred odločitvijo za naložbo, kako poteka spremljanje naložbe in kdaj lahko računamo na exit.

Izvedba delavnice za I. stopnjo bo v sredo, 14. oktobra, med 15:00-18:00. Zaradi ukrepov v zvezi s COVID-19 ne bo potekala v prostorih MPIK, kot je bilo sprva predvideno, ampak spletno preko ZOOM-a.

Delavnico bo izvajal Tilen Travnik, soustanovitelj D.Labs, kjer je skozi poslanstvo podjetja 12 let intenzivno delal z IT zagonskimi podjetji. Prvo naložbo je izvedel pred šestimi leti, od takrat naprej pa je investiral že v vseh oblikah – prek skladov in neposredno kot poslovni angel. Deluje tudi v naložbenem odboru KIKštarter pospeševalnika in v komisijah Slovenskega podjetniškega sklada. Asistiral mu bo Matjaž Jug, predsednik KIKštarterja Kamnik.

Šolo financira Slovenski podjetniški sklad in je za vse udeležence popolnoma brezplačna.

Za dodatne informacije smo vam na voljo: Karla Sitar (051 325 680, karla.sitar@sasainkubator.si) in Jure Knez (031 340 989, jure.knez@rra-koroska.si). 
 
Se veselimo sodelovanja!

Ekipa projekta Šola za vlagatelje
Branko Drobnak, Poslovni angeli Slovenije,
Tilen Travnik, KIKŠtarter,
Urša Poznič Goršek, 
Katapult inKarla Sitar, SAŠA inkubator