Show menu

5. MPIK Natečaj za najboljše poslovne ideje

17. 9. 2020
Rok za oddajo prijav na 5. MPIK Natečaj je potekel 30. septembra 2020 ob 24:00. 

V kratkem lahko pričakuješ objavo 6. MPIK Natečaja :)

Kaj želimo z natečajem doseči in koga iščemo?


Z MPIK Natečajem želimo v Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška (MPIK) poiskati posameznike/ce in ekipe, ki imajo inovativne in tržno zanimive poslovne ideje. Predvsem pa strast do tega, da ideje tudi uresničijo!

Pri tem ni pomembno, ali imaš idejo zaenkrat samo še "v glavi" ali pa jo že dejansko uresničuješ. Prijava je omogočena tako potencialnim podjetnikom kot tudi podjetjem, ustanovljenim po 1. 1. 2019. 

Končni cilj je nastanek novih podjetij ter njihova rast in razvoj. Ob tem pa krepitev podjetniške kulture, ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti.

Zakaj se prijaviti?


  • s prijavo se ti odpira možnost, da dobiš celovito podporo pri uspešni realizaciji poslovne ideje in sicer preko MPIK mentorskega / svetovalnega programa, MPIK podjetniške šole (pridobitev ključnih poslovnih veščin in znanj) ter ostalih podpornih storitev v okviru MPIK,
  • na voljo so ti zelo bogate praktične nagrade v vrednosti več kot 18.000 €,
  • preko ocenjevanja ideje s strani izkušenih strokovnjakov boš dobil izvrstne povratne informacije in napotke za njeno nadgradnjo,
  • najboljši prijavitelji bodo deležni promocije preko medijskih prispevkov, člankov ter drugih kanalov,
  • prijava na MPIK Natečaj je izvrstna odskočna deska za prijavo na razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada, ki omogoča subvencije do 54.000 € na podjetje.

Nagrade 5. MPIK Natečaja za najboljše poslovne ideje (klikni na sliko)

Način in pogoji sodelovanja na 5. MPIK Natečaju:

Prijava na 5. MPIK Natečaj

Rok za oddajo prijav na 5. MPIK Natečaj je potekel 30. septembra 2020 ob 24:00. 

V kratkem lahko pričakuješ objavo 6. MPIK Natečaja :)

Dodatne informacije za prijavitelje


  • e-pošta info@rra-koroska.si
  • telefon 059 085 190 
  • osebno na RRA Koroška d.o.o., Meža 10, 2370 Dravograd.

Organizator in izvajalec natečaja je RRA Koroška d.o.o. kot vsebinski upravljavec Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK). 


Pri izvedbi sodeluje z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Slovenj Gradec kot lastnicami infrastrukture MPIK. Kot donatorji nagrad sodelujejo podjetja Pristar d.o.o., Revolver d.o.o., Tehit d.o.o., Delavska hranilnica d.d. (PE Ravne), Mkopija, Marjetica Cerjak s.p. in GOV-IS d.o.o.


Natečaj poteka v sklopu projekta »SIO RRA Koroška 2020-22«. Aktivnosti v okviru projekta sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.