Show menu

MPIK Delavnica, 18.6.2019: E-mail marketing kot eden najbolj donosnih marketinških kanalov + razglasitev rezultatov MPIK Natečaja

30. 5. 2019
Termin: torek, 18. 6. 2019, ob 9:00
Lokacija: MPIK1 Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec

Na tokratni MPIK Delavnici vam bomo odkrivali skrivnosti e-mail marketinga. Pred tem pa vam bomo razkrili še eno skrivnost… Spoznali boste namreč bodoče podjetnike, za katere bo e-mail marketing v prihodnje prav tako bistvenega pomena :)

V prvem delu bomo namreč razglasili rezultate in podelili nagrade v okviru 4. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo. Spoznajte kandidate, ki so najbolj prepričali komisijo v letošnjem letu in si bodo tako odrezali glavni kos nagrade v skupni vrednosti več kot 18.000 €!

V drugem delu začnemo z e-mail marketingom. E-mail marketing še zdaleč ni zastarela ali preživeta tehnika oglaševanja. Ravno nasprotno je e-mail marketing ena najbolj donosnih marketinških oblik in je precej bolj učinkovita kot npr. družbena omrežja. Žal pa se v podjetjih pogosto dogaja, da ne posvečajo pozornosti ustreznemu negovanju e-mail baze zaradi zmotnega prepričanja, da je to predrago in tehnično zahtevno. Pogosto je razlog tudi to, da ljudje preprosto ne vedo, kje bi začeli. Dejansko se ne bi smeli spraševati, ali si lahko vzamemo čas za to nalogo, temveč, ali si sploh lahko privoščimo, da se z e-mail marketingom ne ukvarjamo. 


Kaj boste z udeležbo na delavnici pridobili in spoznali?

  • kje v nakupnem lijaku uporabiti e-mail marketing,
  • nasvete za uspešno kampanjo,
  • tehnični, etični in pravni (vključno z GDPR) vidik e-mail marketinga,
  • praktični prikaz z orodjem MailChimp, kar med drugim zajema registracijo računa, urejanje nastavitev, ustvarjanje seznama kontaktov, uvažanje baze naslovov, segmentiranje in razvrščanje seznama kontaktov, pripravo vsebin in oblikovanje email predloge, ustvarjanje email kampanje, testiranje email sporočil pred pošiljanjem, analizo in pregled statistike…,
  • ostale odgovore na vaša vprašanja v zvezi z e-mail marketingom.

Dogodek je namenjen:

  • Podjetnikom, zaposlenim v podjetjih, ki skrbijo za marketing in promocijo ter vsem ostalim, ki jih zanima, kako z uporabo orodij za e-mail marketing pridobiti nove stranke, ohraniti stik s strankami in jih ponovno angažirati ter tako povečati prodajo in zagotoviti rast in uspeh podjetja.
  • Vsebina bo predstavljena na način, da bo razumljiva začetnikom in zanimiva tistim udeležencem, ki so se s to tematiko že srečali.

Zaradi osebnega pristopa in kar najboljše uporabnosti pridobljenih znanj je št. mest na dogodku omejeno.
Izvajalec Simon Pogorelčnik, podjetje INUIT, Simon Pogorelčnik s.p.:

  • predavatelj, svetovalec in mentor podjetnikom ter start-up podjetjem, hkrati pa tudi sam podjetnik,
  • izkušeni strokovnjak s področja IT-ja z dolgoletnimi izkušnjami v računalništvu in informatiki,
  • v zadnjem času se posveča predvsem temam s področja digitalne prisotnosti in digitalnega marketinga. S praktičnimi delavnicami in seminarji želi podjetnikom približati digitalni svet, ker opaža, da je še veliko podjetij, ki niso pripravljena na bodoče potencialne kupce mlajše generacije. Ta generacija bo v prihodnosti potrošnjo korenito spremenila.

Potek dogodka, 18. 6. 2019:

8:45 – 9:00       dobro jutro s kavo in pecivom

9:00 – 9:30       razglasitev rezultatov in podelitev nagrad 4. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo

9:30 – 11:00     1. del delavnice: osnove in posebnosti e-mail marketinga 

11:00 - 11:15    odmor & mreženje

11:15 - 12:45    2. del delavnice: praktični prikaz e-mail marketinga z orodjem MailChimp


Udeležba je BREZPLAČNA, OBVEZNA PA JE PRIJAVA (do 14. junija 2019). Za BREZPLAČNO PRIJAVO KLIKNITE TUKAJ.

Dodatne informacije: jure.knez@rra-koroska.si ali tel. 059 085 190.

Veselimo se srečanja z vami,
ekipa MPIK RRA Koroška
Lokacija dogodka: MPIK1 Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec
MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec
MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec
Lokacija MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec
Lokacija MPIK Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec

Dogodek poteka v okviru projekta "SIO RRA Koroška 2018-19", sofinancirata pa ga Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.