Show menu

4. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo

9. 5. 2019
Rok za prijavo na natečaj podaljšan do 16. 5. 2019 do 24:00!

Namen natečaja je poiskati nove poslovne ideje, ki imajo potencial, da se razvijejo v uspešna podjetja s tržno zanimivimi proizvodi in storitvami.


Glavni novosti letošnjega MPIK Natečaja sta:

  • zvišan nagradni sklad - prijaviteljem so na voljo praktične nagrade v vrednosti več kot 18.000 €!
  • na natečaj se lahko prijavijo ne le fizične osebe ampak tudi mikro podjetja  s sedežem ali poslovno enoto na Koroškem, ki so organizirana kot gospodarske družbe, s.p. ali zadruge. Sodelujejo lahko podjetja, registrirana po 1. 1. 2019.


Rok za oddajo prijav je 16. maj 2019 do 24:00 ure. 


Razpisna in prijavna dokumentacija sta na voljo s klikom na spodnji ikoni:

Oglejte si še video predstavitev natečaja!
Dodatne informacije dobite na info@rra-koroska.si, na tel. št. 059 085 190 ali osebno na RRA Koroška d.o.o., Meža 10, 2370 Dravograd.

Organizator in izvajalec natečaja je RRA Koroška d.o.o. kot vsebinski upravljavec Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK). Pri izvedbi sodeluje z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in MO Slovenj Gradec kot lastnicami infrastrukture MPIK.

Kot donatorji nagrad sodelujejo še podjetja Pristar d.o.o., Revolver d.o.o., Tehit d.o.o., Delavska hranilnica d.d. (PE Ravne), Grafične storitve Mkopija, Marjetica Cerjak s.p. in Kwon d.o.o.

Natečaj poteka v sklopu projekta »SIO RRA Koroška 2018-19«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.