Show menu

Vabilo podjetjem za vstop v nabavno verigo enega izmed vodilnih avtomobilskih koncernov

16. 1. 2018
SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z znanim proizvajalcem luksuznih vozil vabi zainteresirana slovenska podjetja iz avtomobilskega sektorja k posredovanju interesa za vstop v nabavno verigo koncerna oz. k okrepljenemu sodelovanju z njim. 

Gre za priznano mednarodno podjetje s sedežem v Nemčiji, ki želi razširiti svojo mrežo dobaviteljev v Sloveniji. Skladno z nabavno politiko iščejo potencialne dobavitelje, ki lahko ponudijo visoko kvalitetne proizvode in izpolnjujejo naslednje pogoje:
  • zaposlujejo najmanj 100 ljudi, 
  • so dosegli letni promet v letu 2016 najmanj 10 mio in 
  • imajo pridobljene pomembnejše certifikate za avtomobilsko industrijo (npr. ISO TS 16949…).
Poleg klasičnih dobaviteljev iščejo tudi slovenska start up podjetja s področja:
  • »car to car connection« in 
  • »car to everything connection«.
Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes potrdite tako, da v angleškem jeziku izpolnite priložen vprašalnik (start up podjetja obvezno izpolnijo samo točke od 1.,2, 3.,7) in ga vrnete do ponedeljka, 22. januarja 2018 na e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si.

Na osnovi prejetih vprašalnikov-predstavitev bo proizvajalec avtomobilov izbral podjetja, ki imajo možnost, da vstopijo v nabavno verigo oziroma z njimi okrepijo sodelovanje. Z izbranimi podjetji bi se naknadno dogovorili o načinu in terminu predstavitve podjetja in proizvodov pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci avtomobilskega koncerna.

Dodatne informacije:
Tina Lukan, tel. 01/530-98-26, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si