Show menu

Znani so zmagovalci 1. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo!

5. 5. 2015
RRA Koroška je v sodelovanju z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Mestno občino Slovenj Gradec, v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) organizirala 1. MPIK natečaj za najboljšo poslovno idejo. Na natečaj smo prejeli 11. prijav. Med prijavitelji smo beležili 4 posameznike in 7 ekip. Poslovne ideje so se nanašale tako na proizvode kot na storitve. 

Organizator natečaja je imenoval člane strokovne komisije, ki so strokovno ocenili vloge, v skladu s kriteriji, objavljenimi v razpisni dokumentaciji. Člani strokovne komisije so bili:
  • predstavnik start up podjetja,
  • predstavnik uspešnega in že uveljavljenega podjetja,
  • predstavnik podpornega okolja za podjetništvo.

Rezultati in zmagovalne poslovne ideje (v prilogi).

Vsem prijaviteljem in članom ekip se zahvaljujemo za poslane poslovne ideje in čestitamo za dosežene rezultate!

Podelitev nagrad bo v sredo, 20. maja ob 12.uri, v MPIK Slovenj Gradec.

Natečaj je potekal v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška, v sklopu skupnega projekta občin Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Mestne občine Slovenj Gradec in RRA Koroška »Mrežni podjetniški inkubator Koroška (III. faza s podpornimi aktivnostmi).

Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov 2007-2013 za obdobje 2013-2015, razvojne prioritete »Razvoj regij«, prednostne usmeritve »Regionalni razvojni programi«. Projekt delno financira EU s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj.