Show menu

Zaključna prireditev in predstavitev rezultatov 1. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo

21. 5. 2015

Zaključna prireditev podjetniških delavnic MPIK Mladi asi in predstavitev rezultatov 1. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo

Ob zaključku podjetniških krožkov MPIK Mladi asi in 1. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo, ki ga je organizirala RRA Koroška d.o.o., v sodelovanju z občinami Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem in Mestno občino Slovenj Gradec, smo v sredo, 20. maja v MPIK Slovenj Gradec izvedli zaključno prireditev. 

V sklopu prireditve so mladi, ki so obiskovali podjetniške delavnice, predstavili dosežene rezultate. Svoje podjetniške ideje so predstavili osnovnošolci OŠ Neznanih talcev Dravograd, Druge OŠ Slovenj Gradec Podružnice Pameče-Troblje, OŠ Radlje ob Dravi in OŠ Prežihovega Voranca Ravne na Koroškem ter tudi dijaki SŠ Ravne na Koroškem in SŠ Slovenj Gradec in Muta, ki so bili vključeni v podjetniške delavnice. Predstavili smo tudi rezultate in zmagovalce 1. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo.

Več v priloženi izjavi za javnost.
Dogodek je potekal v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška, v sklopu skupnega projekta občin Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Mestne občine Slovenj Gradec in RRA Koroška »Mrežni podjetniški inkubator Koroška (III. faza s podpornimi aktivnostmi).

Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov 2007-2013 za obdobje 2013-2015, razvojne prioritete »Razvoj regij«, prednostne usmeritve »Regionalni razvojni programi«. Projekt delno financira EU s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj.