Show menu

Predstavitev 1. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo!

18. 3. 2015
V torek, 17. marca je v MPIK Slovenj Gradec potekala predstavitev 1. MPIK Natečaja za najboljšo poslovno idejo. Na predstavitvi smo gostili tudi uspešnega podjetnika Borisa Lutmana (LUTMAN Design Studio d.o.o.), ki je s produktom brezžični polnilnik SWICHzgolj po tednu dni na Kickstarterkampanji zbral zastavljenih 25.000 dolarjev. V zanimivem in sproščenem pogovoru s podjetnikom smo izvedeli več o njegovi podjetniški poti, start-up produktu Swich ter o njihovi Kickstarter izkušnji.

Rok za oddajo prijav na 1. MPIK Natečaj za najboljšo poslovno idejo je 3. april 2015 do 13. ure.

Prijavna dokumentacija je objavljena na spletni strani www.rra-koroska.si/mpik.

Dodatne informacije: info@rra-koroska.si ali po telefonu na: 059 085 190.
Dogodek je potekal v okviru podpornih aktivnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška, v sklopu skupnega projekta občin Dravograd, Radlje ob Dravi, Ravne na Koroškem, Mestne občine Slovenj Gradec in RRA Koroška »Mrežni podjetniški inkubator Koroška (III. faza s podpornimi aktivnostmi)«

Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa krepitve regionalnih razvojnih potencialov 2007-2013 za obdobje 2013-2015, razvojne prioritete »Razvoj regij«, prednostne usmeritve »Regionalni razvojni programi«. Projekt delno financira EU s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj.