Show menu

Aktualno

23. 6. 2021

Posnetek MPIK Webinarja »Podjetništvo je strast!«

MPIK Webinar »Podjetništvo je strast« je dal zagon in motivacijo ter vse ki stopajo po podjetniški poti, ali pa se bodo nanjo šele podali, opremil s koristnimi napotki za uspešno podjetniško zgodbo.
Preberi več
3. 6. 2021

MPIK spletni dogodek, 22. 6. 2021: Podjetništvo je strast! ...ali kako hobi spremeniti v poklic

Na dogodku boste z Uršo Žorž, soustanoviteljico največjega dogodka ženskega podjetništva v Sloveniji »500 podjetnic«, spoznali obe plati podjetništva, lastnosti uspešnega podjetnika ter nasvete in primere iz prakse. Ob tem pa še, kako vam lahko pri uresničitvi vaše poslovne ideje pomaga 6. MPIK Natečaj za najboljše poslovne ideje!
Preberi več
2. 6. 2021

Posnetek MPIK Webinarja »Kako uspeti na Kickstarterju«

Dobra zgodba, temeljita priprava, transparentna komunikacija in strast, so ključne sestavine uspešne Kickstarter kampanje.
Preberi več
31. 5. 2021

6. MPIK Natečaj za najboljše poslovne ideje

S prijavo na MPIK Natečaj se ti odpira možnost, da dobiš celovito podporo pri uspešni realizaciji poslovne ideje ter osvojiš zelo bogate praktične nagrade v vrednosti več kot 18.000 €!
Preberi več
14. 5. 2021

MPIK webinar, 2.6.2021: Kako uspeti na Kickstarterju

Na webinarju boste izvedeli vse, kar je potrebno za uspešno prijavo na Kickstarteju. Od tega, kako sestaviti ekipo, kako pripraviti finančni načrt, kakšno vsebino potrebujete do tega, kako komunicirati z donatorji.
Preberi več
27. 4. 2021

MPIK-ov AS 2021: Digitalni vsebinski marketing 3.0

Predpoletni bootcamp za marketing kreativce! 16 ur usposabljanj za uporabo digitalnih orodij in programov za izvajanje digitalnega vsebinskega marketinga. Za vse, ki bi radi samostojno načrtovali vsebine za svoj marketing in jih znali tudi tehnično producirati!
Preberi več
21. 4. 2021

MPIK Webinar »Pravni ABC za spletne trgovine« ponudil koristne informacije lastnikom spletnih trgovin in tistim, ki bodo to šele postali

Webinar je ponudil koristne informacije lastnikom spletnih trgovin in tistim, ki bodo to šele postali, da bodo zadostili vsem zakonskim obveznostim in se izognili neželenim sankcijam neupoštevanja predpisov.
Preberi več
8. 4. 2021

MPIK webinar, 21.4.2021: Pravni ABC za spletne trgovine

Upravljanje spletne trgovine s seboj prinese številne zakonske obveznosti. Na webinarju boste spoznali vse bistvene pravne vidike, ki jih morate upoštevati kot lastnik spletne trgovine.
Preberi več
19. 3. 2021

MPIK Webinar »Kako se kot startup hitro in učinkovito širiti na tuje trge« – primer »Black Fire« navdušil in pokazal, da se da tudi »drugače«.

Webinar je več kot 30 udeležencem postregel z »lovskimi zvijačami« in praktičnimi nasveti, kako učinkovito in brez distributerjev ali prodajnikov na terenu, uspešno »napadati« tuje trge.
Preberi več
25. 2. 2021

MPIK webinar, 18.3.2021: Kako se kot startup hitro in učinkovito širiti na tuje trge

Izvajalec webinarja Timotej Gračner je v le enem letu uspel zgraditi dominantno blagovno znamko v svoji kategoriji, vzpostaviti internetno prodajo v največjih EU tržiščih in vstopiti v 50 retail trgovin brez distributerja ali prodajnika na terenu. Na delavnici korak za korakom predstavi, kako mu je to uspelo.
Preberi več